Váš košík je
prázdný

Vitamín E gel

image
75 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

Zrušit výběr

Vitamín E primárně používám jako antioxidant do kosmetiky na olejovém základu. Je také skvělý do sér proti vráskám a na hloubkovou výživu pleti. Pokud chceme použít vitamín jako antioxidant, tak přidáme asi 0.2% celkového objemu. Pokud jako aktivní látku na výživu pokožky, tak 0.5% – 1%.

INCI: Tocopheryl acetate

 

Mohlo by se Vám líbit…