Váš košík je
prázdný

Mandlový olej za studena lisovaný

Sleva
IMG_1823
IMG_0636
80 Kč vč. DPH

Máte dotaz či potřebujete poradit kolik toho vzít? Napište mi!

Zrušit výběr

Mandlový olej lisovaný za studena má vysokou kvalitu.

Velmi rychle a dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Svou kvalitou se stal nejpoužívanějším masážním olejem v aromaterapii.

Hodí se i pro dětskou pokožku. Je dobře snášen všemi druhy pletí (ekzém, akné, podrážděná pokožka, ale i spáleniny od slunce). Zvláště vhodný je pro suchou až popraskanou, olupující se pokožku. Zvlhčuje, změkčuje a zvláčňuje.

Obsahuje množství vitamínů a kyselinu olejovou, která patří mezi nenasycené mastné kyseliny a také alfa-tokoferol, přírodní antioxidant.

Pokud milujete masáže a vybíráte olej vhodný na obličej, tak vězte, že mandlový je ten nej! Velmi rychle se vstřebá a je naprosto bez vůně, takže si do něj můžete udělat krásnou vonnou kombinaci esencí a vyrobit si tělový olej na míru. Také se používá jako základový olej do přírodních olejových parfémů. Já ho dávám do peelingů a také jako základ mastí.

Je potřeba ho uchovávat na tmavém a suchém místě.

INCI: Prunus amygdalus dulcis Oil