Kosmetické dárky skoro bezobalově!

Vlastnoručně vyrobenou kosmetiku milujeme ze spousty důvodů. Mimo jiné i proto, že s ní souvisí mnohem menší množství všelijakých obalů,…

Vlastnoručně vyrobenou kosmetiku milujeme ze spousty důvodů. Mimo jiné i proto, že s ní souvisí mnohem menší množství všelijakých obalů, často se jim šikovně vyhneme. A tyto principy chceme zachovávat i ve chvíli, kdy někomu námi vyrobené radosti darujeme. S velkou chutí tak volíme dárky, které lze dát skoro bezobalově. A nebo je zabalíme tak, aby i obal samotný pak hezky sloužil.

Přinášíme pár tipů, jak se skoro bezobalově s dárky poprat. Uvidíte, je to jednoduché a výsledek bude stát za to! 🙂

 

 

Masážní kostky... plní funkci tělového balzámu, často fungují jako peeling a pomůžou prokrvit pokožku. Krásně se vyjímají uložené ve sklenici, třeba jako bonbonky.

Parádní jsou tyhle masážní růžičky a taky tihle drobečci s božskou vůní citronové trávy.

  

 

Tělové olejíčky… můžou být ve stovce variací. A podle toho, který vyberete, darujete ještě něco navíc. Připravte masážní olej, který bude vyzývat k příjemné relaxační masáž. Nebo zvolte měsíčkový olej, který bude pečovat o pokožku a zklidňovat ji. A nebo namíchejte voňavoučký olej s mandarinkou a zázvorem, ten bude instantním zlepšovadlem nálady. U všech zase stačí vybrat hezkou lahvičku a úspěch zaručen.

Bylinková sůl… tu užijeme i do hrnce, nejen do vany. Stačí, když budeme mít kvalitní ingredience. Uzavřeme ji do pěkné skleničky a máme krásný dárek na světě.

A samozřejmě, skleničku nebo lahvičku můžeme dál dozdobit – nějakou přírodninou, kouskem provázku, mašličky… A třeba i ovázat papírem s vlastnoručně napsaným přáníčkem. Myslíme na to, že méně je více :).

Určitě nějakou inspiraci najdete taky v tomhle článku – mrkněte, jak ozdobit obaly naší kosmetiky.

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!