Skořicová pasta aneb "Juditino bahno"

Pro začátečníky

Nejdříve si v mističce smícháme jíl a skořici. Já mám ráda hodně skořice, pokud jí tolik nefandíte, tak je možné ji nahradit úplně a to třeba solí a nebo snížit dávku:)

Když máme jíl a skořici promíchané, tak přidáme destilku a mícháme až se dostaneme do konzistence kaše!

Do kaše přidáme hřebíčkový olej (připravíte stejně jako jiné maceráty a a kokosák. A jdeme šlehat, oleje je trochu pracné zapracovat a chvíli nám to bude trvat!

  • Jíl mám odkyselující a obrušující účinky.
  • Skořice také obrušuje a ještě zahřívá a tím odvádí toxiny z dásní.
  • Hřebíček je prevencí krvácení dásní.
  • Kokosák dezinfikuje dutinu ústní a vyběluje zuby.