Jíl růžový

Růžový jíl je směsí kaolínu a červeného jílu, které se přirozeně vyskytují. Tato kombinace je skvělá pro citlivou a unavenou pleť. Je bohatý na minerály, které příznivě působí na pokožku a zároveň ji čistí. Já si z něj jednou týdně připravuji čerstvou jílovou masku v kombinaci s esenciálními oleji, která zbavuje ucpaných pórů a černých teček. Jíl se také hodí jako základ pro masky na vlasy nebo se přidává do koupele i do mýdel.

Obsah 100g

INCI: Montmorillonite, Illite 

 

Jíly se nemají rády s plastem a kovem, speciálně za zvýšených teplot. Po koupi si jíl nejlépe přesypte do skleněné nádoby, dobře uzavřete a nabírejte nejlépe dřevěnou lžičkou.

 

Růžový jíl je směsí kaolínu a červeného jílu, které se přirozeně vyskytují. Tato kombinace je skvělá pro citlivou a unavenou pleť. Je bohatý na minerály, které příznivě působí na pokožku a zároveň ji čistí. Já si z něj jednou týdně připravuji čerstvou jílovou masku v kombinaci s esenciálními oleji, která zbavuje ucpaných pórů a černých teček. Jíl se také hodí jako základ pro masky na vlasy nebo se přidává do koupele i do mýdel.

 

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!