Sůl do koupele

Při nákupu soli se běžně setkáme se 3 typy soli. Sůl mořská, sůl z mrtvého moře a také himálajská sůl…

Při nákupu soli se běžně setkáme se 3 typy soli. Sůl mořská, sůl z mrtvého moře a také himálajská sůl (růžová). Často se také setkávám se zbožím, které je nazvané pouze sůl a není zde další původ. Tuto sůl nekupuji. Prodejce většinou uvádí, že je možné ji použít na solné koupele a sůl nijak neuškodí, ale na druhou stranu postrádá i benefit. Soli nejsou tak drahé a proto doporučuji si dopřát některou z kvalitních solí s obsahem minerálů a volím tedy hlavně himálajskou sůl případně sůl z mrtvého moře.

Soli kombinuji s kořením, sušenými bylinkami, esenciálními oleji nebo ji používám v naturální podobě. Barvivům se vyhýbám, většinou nejsou přírodního původu. Pokud chcete sůl obarvit postačí vám koření nebo nadrolená usušená bylinka.

Pokud máte problémy se senzitivní pokožkou a trpíte exemy, tak rozhodně doporučuji zakoupit velmi kvalitní sůl z mrtvého moře nebo himálajskou. V těchto případech bych preferovala sůl nechat čistou popřípadě použít kvalitní esenciální olej, který je vhodný na citlivou pokožku například palmorůžová nebo geranium (ideálně použít esenciální olej, který máte předem vyzkoušený).

Sůl uložte do vzduchotěsné sklenice:)

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!