Váš košík je
prázdný

Coco Glucoside

  • Není možné přidat "Jojobový olej za studena lisovaný 100ml" do košíku, protože zboží není skladem.
IMG_0636
120 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Můžete si vybrat Balíkonoš nebo Zásilkovnu - balíčky posílám každé úterý :)

Zrušit výběr

Coco glukosid se používá především ke zvýšení pěnivosti v šamponech, sprchových gelech a pěnách do koupele. Je to tzv. neiontová povrchově aktivní látka. Má vynikající čistící schopnosti na pokožku i vlasy, funguje také jako emulgátor a zvyšuje hydratační vlastnosti produktu.

Dávkování: 30% – 45% produktu

INCI: Coco Glucoside