Vykuřovací směs na večer plný lásky

Na večer plný lásky jsem vybrala kombinaci jemných květinových „ženských“ vůní a sílu a vytrvalost, kterou přináší kardamom jako zástupce…

Na večer plný lásky jsem vybrala kombinaci jemných květinových „ženských“ vůní a sílu a vytrvalost, kterou přináší kardamom jako zástupce mužské energie.

Celou směs doladím mým oblíbených kadidlem Betekristian – sladká, jemná, kadidlová vůně s meruňkovou stopou, lehce citrusová, očistná, uklidňující mysl.

 

Suroviny:

  • 1 lžíce levandule
  • 1 lžíce růže
  • 2 lusky kardamonu – vyndat z tobolek semínka
  • 1 lžička betekristian

 

Postup:

Pokud se ve vykuřovací směsi mísí pryskyřice se sušenými bylinkami, nejprve se nadrtí tvrdší pryskyřice na jemno v hmoždíři, přidáte-li esenci, pak ji kápněte do nadrcené pryskyřice a promíchejte. Nechte obě složky propojit.

Tato „hmota“ se pak smíchá s bylinami, v tomto případě růží a levandulí, a na malé kousky nadrceným betekristianem. Sušené ingredience by se v lepkavém prášku z pryskyřice měly pěkně obalit.

Vykuřujte pak nejlépe na vykuřovací pícce, získáte vůni teplou a hladivou. Není příjemná na první „čuch“. Proměňuje se podle toho, jak se vaše nálada zlepšuje. Tu hořká, pak trochu hořkosladká až sladká, hojící a radostná…

 

 

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!