Srpnové novinky – Bylinné terapie a citrusy v difuzéru

Letní prázdniny se přehouply do své druhé půlky a je tu srpen. Poslední týdny jsou plné horkých dní a občasných…

Letní prázdniny se přehouply do své druhé půlky a je tu srpen. Poslední týdny jsou plné horkých dní a občasných bouřek. V zahradě kvete máta a slamněnka. Pelyněk je obsypaný zatím zelenými kvítky, které se s dalšími slunečnými dny pomalu mění na zeleno žlutou. Dozrávají semena měsíčků a černuchy. Ze stromů padají poslední seschlé meruňky a první jablka…
Několika z vás, kteří jste se mi ozvali se zájmem o červencové setkání jsem psala, že další bude v srpnu. Ukázalo se však, že to kam směřuji teď, je práce individuální. Celé léto tedy pokračuji v práci a učení se v jurtičce, s laskavým a zkušeným vedením mé drahé učitelky a přítelkyně Rút.
Připravuji “Bylinné terapie” – zatím nazývám takto 🙂 Tedy od přípravy kurzů – kdy jsme se společně učily a sdílely, jak míchat kosmetiku, připravovat mýdla a zpracovávat byliny – se posouvám dále. Budu se věnovat setkáním individuálním v propojení s energetickou léčivou silou bylin.
Těším se tedy na setkání, kdy Vás budu moci podpořit na cestě k sobě společně s bylinnými medicínami. Jak budu cítit, tak napíšu, že je možnost mi napsat a domluvit se.
A rovnou přidávám několik aktuálních letních tipů…
Tyto dny je v domečku zapnutý difuzér téměř denně a nejčastějšími společníky je citron a červený pomeranč.
Oba citrusy osvěžují vzduch v pokojích. Citron vnímám, jako více “čistící” a odlehčující v úrovni hlavy a myšlenek. Stejně tak očistný je pro oblast hrudníku a srdce a projasní zrak. Červený pomeranč jemně uvolní, rozradostní – vykouzlí úsměv na tváři a vrátí nás do středu.
Oba citrusy také pracují v oblasti břicha – 3. čakry. Citron spíše očistí a pomeranč posílí. Citron si sebou beru na jakékoliv cesty, právě pro jeho sílu – nevolnosti spojené s jídlem i pitnou vodou na cestách. Pomeranč bude Vaší první pomocí, pokud Vás trapí játra.
Taktéž bych doporučila pokožku a hlavně obličej opečovat oleji, pokud jste hodně na sluníčku a kůže je spíše suchá.
Připravuji si směs olejů, kterou používám každý večer:
makadamový olej
mandlový olej
opunciový olej
Vmasíruji do pokožky po večerní koupeli, ideálně v kombinaci s hydrolátem nebo aloe vera.
Užívejme léto a čerpejme sílu slunce na další období, neb podzimek už klepe na dveře..

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!