Váš košík je
prázdný

Bezlepkové pečení „nejen“ chleba

Zvu vás na celodenní seminář o bezlepkovém pečení z čerstvě namleté mouky. 

Protože pečení z čerstvě namleté mouky je neuvěřitelně kreativní, plné neobyčejných chutí. Nejen pro ty, co potřebují jíst bezlepkově, je mlýnek výborným pomocníkem – bude přítomen 🙂

Tento den se zaměříme na BEZlepek. Řekneme si základ pro pečení sladkého i slaného, zaděláme a upečeme si bezepkový KVÁSKOVÝ CHLÉB. V mezičase se protáhneme s Naam jógou a připravíme i něco sladkého.

Šárka vás naučí se založit kvásek. Dozvíte se, co která mouka umí a co ne, jaké zrní je chuťově nejlepší do směsi a kterou nepoužívat nebo jen v malém množství.

Každý si odnese jeden pecen chleba, kdo si donese zavařovačku dostane i kvásek.

Co sebou?

  • jakoukoliv mísu, kde se vejde více než 500g surovin
  • vařečeku nebo dřevěnou měchačku
  • zástěrku – případně máme
  • pohodlné oblečení
  • zavařovačku na kvásek

Kdo vás pečením provede?

Šárka Laura Tůmová

Průvodkyně Naam jogy a watsu v Českých Budějovicích, starající se o centrum  Smetanka 34. Šárka má vychytané skvělé recepty na bezlepkový chleba, banánový chlebíček i makovec. Pravidelně pořádá semináře na pečení chleba právě v Českých Budějovicích.