Váš košík je
prázdný

Tuberóza 10ml

IMG_2741
190 Kč vč. DPH

Máte dotaz či potřebujete poradit kolik toho vzít? Napište mi!

7 skladem

Tuberóza zvaná noční hyacint.

Velmi oblíbená květina hojně využívaná v hinduistických rituálech. Avšak do Indie byla přivezena údajně z Ameriky.  V Evropě byla oblíbená hlavně v době secese.

Patří mezi „klasiku“ francouzkých parfémů.

Ze silice se připravuje olej, který má relaxační účinky na mysl, nervovou soustavu a svaly. Tlumí křeče a úporný kašel.

My ji budeme používat do domácích přírodních parfémů, tělové kosmetiky i obličejových krémů.

Tuberose Absolute 3% in Jojoba Oil

10ml