Váš košík je
prázdný

Opunciový olej (10 ml)

esenc10-1
150 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

50 skladem

Opunciový olej (nebo taky kaktusový) se vyrábí lisováním semínek získaných z plodů kaktusu opuncie za studena.

Kaktusový olej se dobře vsakuje, je jemný a hodí se pro všechny typy pleti i pro použití na vlasy. Je bohatý na vitamín E a samozřejmě na esenciální mastné kyseliny. Skvěle hydratuje pleť.

Tradičně se opunciový olej používá v boji proti vráskám, k rozjasnění pleti a zvýšení její pružnosti. I proto je oblíbenou součástí sér a produktů k ošetření očního okolí. Napomáhá pleti k hladšímu vzhledu, protože stahuje póry, není však komedogenní. Působí proti vzniku strií a pomáhá se zhojením jizev.

INCI: Opuntia Ficus-Indica Seed Oil

Poznámka ke skladování: pokud chcete maximálně prodloužit dobu, po kterou oleje zůstanou čerstvé, je ideální je uchovávat v tmavé skleněné lahvičce. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 stupňů.