Jojobový olej za studena lisovaný 100ml

Zobrazit košík “Ylang ylang Nobilis Tilia (5ml)” bylo přidáno do košíku.
IMG_1815
IMG_0636
180 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

28 skladem

Málokdo ví, že jojobový olej vlastně není olej, ale vosk v tekutém stavu. Má velice specifický obsah nenasycených mastných kyselin. Je vhodný pro všechny typy pokožky, hlavně však pro pokožku mastnou, protože mírní produkci mazu. Taky pomáhá při artritidě. Je skvělý do obličejové kosmetiky, balzámů na rty a také pro použití na vlasy! Používá se do vlasových masek a na roztřepené konečky.

Pokud si chcete vyrobit olejový parfém na míru, tak bude v základu také jojoba :).

 

INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil

 

Poznámka ke skladování: pokud chcete maximálně prodloužit dobu, po kterou oleje zůstanou čerstvé, je ideální je uchovávat v tmavé skleněné lahvičce (nejlepší je fialové sklo). Skladujte v suchu a temnu.