Váš košík je
prázdný

Cocomidopropyl Betain

IMG_0636
75 Kč vč. DPH

Máte dotaz či potřebujete poradit kolik toho vzít? Napište mi!

Zrušit výběr

Cocamidopropyl Betain je odvozenina z kokosového oleje. Používá se především jako antistatická látka do vlasových kondicionérů a šamponů ale i pro podporu hydratace do tělových produktů.

Má zahušťovací a pěnící vlastnosti, pomáhá hydratovat pokožku. Je kompatibilní s jinými pěnivými (povrchově aktivními) látkam

Dávkování: až 30%, rozpustný ve vodě (či hydrolátu)

INCI: Cocomidopropyl Betaine