Váš košík je
prázdný

Bramborový škrob

IMG_0209
25 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Můžete si vybrat Balíkonoš nebo Zásilkovnu - balíčky posílám každé úterý :)

Zrušit výběr

Používá se jako zahušťovadlo především v kuchyni. V kosmetice je ideální do deodorantů nebo mýdel, protože ustaluje esenciální oleje. Používá se také jako součást dětských zásypů a mastí, mírní dráždění svědivé pokožky. Protože lehce lepí, je skvělým pojivem do bathbombs!

INCI: Solanum Tuberosum (Potato) Starch

 

Mohlo by se Vám líbit…