Váš košík je
prázdný

Slunečnicový olej za studena lisovaný (1L)

image
100212_EU_Organic_Logo_IsoC
150 Kč vč. DPH

Máte dotaz či potřebujete poradit kolik toho vzít? Napište mi!

1 skladem

Slunečnicový olej za studena lisovaný jsem zařadila do prodeje v rámci akce macerace. Je to nejvhodnější olej pro běžné maceráty, protože krásně nasaje vůně a účinné látky z bylin. Používám ho na macerování měsíčku a třezalky a následnou výrobu bylinkových obličejových olejů a také masážních olejů. Má vysoký obsah vitamínu E a K a poměrně dobře se vstřebává. Je skvělý na léčbu revma a do mastí při zánětech průdušek. Složením připomíná lidský maz.

Je lisovaný za studena, takže si zachová svou přirozeně jemnou vůni a všechny účinné látky. Pochází z Jižní Moravy. 

Slunečnicový olej je i díky vysokému obsahu vitamínu E stabilní nicméně je lepší ho uchovávat při teplotách kolem 20 ºC, je potřeba ho uchovávat na tmavém a suchém místě.

Obsah 1 litr

INCI: Helianthus annuus Seed Oil