Váš košík je
prázdný

Barvy do kosmetiky – sericite mica s karnaubským voskem (10g)

2017 Kosmetika hrou produkty IV-12
40 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

25 skladem

Sericite mica je druh slídy, která je průsvitná a dobře přiléhá k pleti. Proto je nezbytnou součástí minerálních pudrů, makeupů a vůbec dekorativní kosmetiky. Tato navíc obohacena o rostlinný karnaubský vosk, který dodává krémovější strukturu a lepší přilnavost k pleti a především je skvělý do slisovaných produktů (jako jsou oční stíny, tvářenky apod.).

Nerozpouští se ve vodě ani v oleji, proto se do pokožky nevstřebává, ale vytvoří na ní ochranný film. V oleji nebo v glycerinu se krásně rozmíchá a vytvoří stabilní disperzi (krycí olejovitou strukturu).

Protože je průhledná, dá se použít na výrobu minerálního transparentního pudru!

INCI:  Mica Sericite ,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax

10g

Mohlo by se Vám líbit…