Váš košík je
prázdný

Barvy do kosmetiky – mica stříbrná (10g)

  • Není možné přidat "Vanilka v jojobě Nobilis Tilia (20ml)" do košíku, protože zboží není skladem.
Jpeg
50 Kč vč. DPH

DOPRAVA

Přijďte si objednávku vyzvednout do našeho pražského krámku na Letenském náměstí 1, každý čtvrtek od 10:30 do 19:00. Na místě se s náma můžete poradit, nebo si suroviny dokoupit :)

Nebo si nechte balíček poslat Zásilkovnou na dobírku a máte ho do 3 pracovních dnů!

Balíkonoš vám přiveze balíček až domů do 3 pracovních dnů od přijetí platby!

82 skladem

Já osobně micy naprosto miluju! Používám je do lesků na rty a rtěnek. Také je přidáváme do masážních kostek, aby jsme se krásně třpytily. Hlavní použití micy je při výrobě domácích pudrů a tvářenek. Stříbrnou micu můžete použít jako rozjasňovač do vašeho pudru. A ani mýdlařky určitě nepohrdnou krásným lesklým mýdlem.

Jedná se o skupinu minerálů vyskytujících se na celém světě ve formě velmi lesklých krystalků. V kosmetice se používají očištěné a rozemleté na prach. Slovo MICA pochází z latinského „Micare“, které označuje blýzkavost či svit. Částečky slídy účinkují v kosmetických přípravcích jako malé hranolky či pyramidky, které odráží nebo rozkládají světlo a díky tomu lze skrýt nedokonalosti pleti, která se tak stane rozjasněnou a zářivou.

10g

Mohlo by se Vám líbit…