Letní cesty za dobrodružstvím

Balení batohu na poslední chvíli, svačina na stole, tenisky a čelovka… Miluju letní cesty za dobrodružstvím, ať je to výlet…

Balení batohu na poslední chvíli, svačina na stole, tenisky a čelovka…

Miluju letní cesty za dobrodružstvím, ať je to výlet na několik týdnů do Středomoří nebo toulky po Čechách. Baví mě to kouzlo svobody, možnosti nic neplánovat a jen tak se nechat unášet, kam mě vlak doveze.

Nevím, kde budu spát, ani kam dojdu…

Mým největším „cestovním tématem“ je strava. Ráda na cestě cvičím jogu, plavu, chodím a medituju. Snídaně je pro mě hodně důležitá, protože startuje celý den a do jisté míry určuje, jaké moje ráno bude. Naučila jsem připravovat si rychlé teplé kaše s ovocem a konopným proteinem.

Když nemám moc času, tak si beru konopný protein s kakaem a banánem – a rozmíchám si ho s teplou vodou nebo kokosovým či ořechovým mlékem.

Na cesty a do práce si ráda připravuji raw kuličky s klasickým konopným proteinem. Vydrží neuvěřitelně dlouho, jsou rychle hotové a chutnají skvěle :).

Skořicové kuličky

  • 1 hrnek vlašských ořechů nebo mandlí
  • 5 nakrájených datlí
  • 5 lžiček konopného proteinu
  • lžíce mleté skořice
  • 4 lžičky kokosového oleje
  • 4 lžičky agáve sirupu
  • pár zrnek kardamonu

Nejdříve dám do mixovací misky ořechy a namixuji je nadrobno. Poté přidám ostatní ingredience a mixuji, než se všechny propojí. Případně přidám ještě olej nebo agáve. Hotovu směs vyválím do kuliček a obalím v kakau 🙂

Seznamy, co si vzít s sebou, nemám. Před 3 roky jsem si dala dohromady cestovní hygienickou taštičku o 7 produktech a tu s sebou vozím a občas lehce obměňuji její složení :).

Na tuhle sezonu jsme s holkama připravily sprej první pomoci, který, si myslím, ocení hlavně rodiče a jejich děti – je to chladivý zázrak na štípnutí, spáleniny i říznutí!

Esenciální oleje jsou velkým letním tématem – ne všechny se totiž mají rádi se slunečním zářením. Proto se podívejte na článek Které esence v létě ANO a které NE.

Všechny suroviny na výrobu koupíte u nás v krámku.

Dobrou chuť a šťastnou cestu!

 

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!