Jak oživit vášeň? Smysly!

Pamatujete na ty krásné chvíle, kdy jste se cítili zamilovaní a tolik živí? Každý pohled či závan vůně milované osoby…

Pamatujete na ty krásné chvíle, kdy jste se cítili zamilovaní a tolik živí? Každý pohled či závan vůně milované osoby byl tak intenzivní… Každý hovor zajímavý, každý dotek elektrizující.

Že už je to dávno? Možná žijete ve vztahu, kde se máte moc rádi, ale už je to takové normální, běžné. S partnerem spíš denně řešíte, kdo odveze děti do školky a koupí chleba. Nebo máte pracovních projektů nad hlavu a/nebo starosti se studiem a kde vzít čas na nějakou lásku, erotiku a poblouznění…

A chtěli byste aspoň na chvíli na to všechno zapomenout? Prostě být spolu, ve dvou, naplno. Tak intenzivně a živě jako tenkrát.

Nabízíme vám pár osvědčených tipů od odborníků na vztahy a od nás z Kosmetiky hrou. A jak je naším dobrým zvykem, jsou to tipy plné vůně, péče a hravosti… Jste zvědaví?

Láska a milování jsou záležitosti smyslné, smyslů plné a smysly oživující. Autorka knihy Tantra ve městě … doporučuje zkusit vypozorovat, jaký je u vás a u vašeho partnera ten hlavní smysl, skrze který vnímáte erotiku, lásku a vzrušení. Které smyslové vjemy vás nejrychleji oživí a přivodí vám erotickou náladu?

Někoho vzrušují obrazy, rád se dívá na křivky těla nebo krásné prádlo. Jiný je sluchově orientovaný, potěšíte ho pěknou hudbou nebo předčítáním nahlas… Hodí se třeba nějaký erotický text, romantickým duším pak vřele doporučujeme básně.

Někdo rád ochutnává a platí pro něj staré rčení “láska prochází žaludkem”. Hmatově orientované lidi potěšíte nejvíc dotyky, hlazením nebo třeba masáží. A čichoví lidé? Pro ty můžete využít některý z našich receptů na parfém, vonný olej nebo koupelovou sůl.

Jak začít? Doporučujeme u sebe. Přemýšlejte a pozorujte, jaký typ jste vy! Párová terapeutka Esther Perel doporučuje začít úvahami, co mě oživuje a vzrušuje? Můžeme se totiž snažit potěšit, rozproudit a vzrušit partnera, ale pokud nejsme sami uvnitř živí a nemáme dost energie, nemá to moc smysl, skončíme utahaní a rozladění…

Udělejte si z toho hru a objevování! Připravte erotické chvíle nebo jen ten čas, co jim bude předcházet, tak, abyste rozproudili smysly a smyslnost. Jste chuťový typ a partner čichový? Zajděte si spolu na aromatické exotické jídlo. I chuť je totiž víc než z poloviny čich. Jste čichová a partner zrakový? Kupte mu třeba krásnou košili a jeho poproste o parfém, ideálně ten na míru ;-). Je váš partner hmatový a vy zas radši čicháte? Vyrobte vonný masážní olej a udělejte si krásný společný večer s masáží.

Zkoušejte, co funguje na vás a co na partnera. Chce to trochu času a netlačit na úspěch. Klíčem je spíš pozorné vnímání a hravost. Možná to vyjde a zažijete něco silného, nebo zrovna ani ne. Berte to jako vzájemné objevování, učení a hru!

Vědomé prociťování smyslových vjemů nám totiž přinese celkově větší radost ze života. U jídla jsme ještě jakž takž zvyklí si ho vychutnat, ale ruku na srdce, jak často něco jen tak zhltnete? A ostatní smysly? Často je hodně šidíme. Víte, jak voní váš milý/milá? A víte, že voní jinak na čele a jinak vzadu na krku? Zkuste si aspoň při společných chvílích s milovanou osobou každý smyslový vjem vychutnat a procítit s opravdovou pozorností – vůni těla, ale i vůni společného jídla, letmý dotek na hřbetu ruky, slunce v pokoji, měkkou deku či příjemný hlas milované osoby…

Přejeme vám krásné pokusy a hrátky se smysly a celé jaro plné lásky ❤️.

Discover wild-tornado.online, your go-to place for top-tier online gaming in Australia 2023! Get in on the fun today.

Step into a world of thrilling games and massive rewards at jackpot jill vip! Let's win, Aussies!