Váš košík je
prázdný

Hvězda měsíce: šípkový olej

INCI: Rosa Canina Fruit Oil

Šípkový olej milujeme! Je známý vysokým obsahem vitamínů a barviv. Je proto zdrojem antioxidantů. Patří mezi ceněné oleje, protože pečuje o všechny typy pleti, včetně pleti zralé.

Tento olej se s oblibou používá na ošetření pleti s vráskami, skvrnkami. Pomáhá zlepšovat strukturu pokožky a podporuje její regeneraci. Zrovna tak se uplatní při péči o jizvy a strie.

Použít ho můžeme na pleť mladou i zralou, hojně se s ním setkáme v anti-aging produktech.

Užijeme si ho hlavně v produktech pleťových – třeba sérech a krémech. Přidat ho můžete i do dalších produktů k cílené aplikaci – ať už vyrábíte krém na ošetření strií, jizviček či pigmentových skvrn, tento olej bude jeho cennou složkou.

 

Šípkový olej

A co si s šípkovým olejem můžete vyrobit?

Třeba…